Fredagstema

november 19, 2010

Som vanligt säger jag: Är det fredag redan? Vart tar veckorna vägen?? Nästa helg är det första advent! Det välkomnar jag. Det är som ett underbart möte varje år =) Precis detta tycker Musikanta att vi ska skriva om idag. Ett möte vi aldrig glömmer. Jag tänker först och främst på möte med kändisar men ett möte kan ju vara så mycket annat. Att möta sina barn för första gången. Vad kan väl egentligen slå det?

Jag har väl haft små möten med mer eller mindre kända människor. Mest vid scenkanten på Liseberg där man hängde tills idolen kom ut efter konserten och skrev autografer. Jag vet att jag hade en jeansjacka med autografer från 220 Volt, Lili och Sussie, Anki Bagger och alla i Trance Dance. DET ni! =) Minns ni hårdrocksbandet 220 Volt som var poppis för si så där 25 år sedan? Vi mötte dem av en händelse innan konserten och tog massa bilder. Jag fick till och med ett hårband av gitarristen som jag var såååå kär i. När jag fick tillbaka filmen från framkallningen var bilderna svarta och hårbandet glömde jag i fjällen. Inget lyckat möte alltså.

Jag gillar fortfarande hårdrockskillar. Den hetaste mannen på jordklotet är i mina ögon Nikki Sixx och honom har jag också ”träffat”. Det var nästan 20 år sedan när jag var i Los Angeles. Då kom han ut från en restaurang men jag blev så blyg och nervös att jag inte vågade gå fram. Det kan jag ligga vaken och gräma mig över ibland. Nåja, kanske inte men han ska vara glad att det inte var idag när jag är lite mer modig som jag såg honom…Jag minns i alla fall att han hade kläder i brunt skinn. Tajt jacka och tajta byxor. Haha!

Som ni märker har jag inte haft någon lycka med mina kändismöten men nu ska jag läsa vad övriga bloggare varit med om! Trevlig helg!

Annonser

7 Responses to “Fredagstema”

 1. Annika Says:

  Precis, mötet med sitt/sina barn glömmer man inte. Där spann vi på samma tema idag.
  Hårdrock, så inte min grej. Men det var däremot Lili och Sussie och Ankie Bagger och Style och Freestyle…Aaaawww….
  Nikki Sixx, tänk om du vågat gå fram..hehe…vad hande hänt då?
  Kram!!

 2. Musikanta Says:

  Kul att få reda på lite om vad som var populärt för sisådär 25 år sen. De flesta banden som du var förtjust i är okända för mig. Kul inlägg!
  Kram från Ingrid

 3. saltistjejen Says:

  Hahaaa! Underbart! Ja du idoler har man ju haft….. Numer har jag nog inte ngn särksild idol längre. Inte på det viset. 🙂
  Kulatt du gillade hårdrockare. Själv var jag synthare och min stora dröm ett tag som tonåring var att få träffa Martin Gore!!! haha! Men jag är i efterhand glad att jag itne gjorde det för hanv erkar rätt svår. Dessutom var väl alla i DM på den tiden rätt nerknarkade…?!? 😉
  Att möta sitt abrn för första gången är såklart otroligt speciellt och egentligen ett av de viktigaste mötena man får uppleva i livet.
  varm kram!


 4. Förstår att första mötet med sina barn är något man aldrig glömmer! Det är förmodligen bland det bästa mötet man kan vara med om 😀

  Möten med idoler förstår jag är väldigt speciellt också.
  Vad synd med fotona och hårbandet, men man får väl i tänka att i alla fall minnena finns kvar 😉

  Hoppas att du får en bra helg!
  MVH /Erica Pettersson

 5. Karin Eklund Says:

  Helt klart är det allra viktigaste mötet med en ny människa som har kommit till världen via en själv. vidunderligt och stort..

  Karin

 6. Anna (Sthlm) Says:

  ”Nästan-möten” alltså 😉 Men jag tror inget kändismöten slår första mötet med sitt barn!

 7. Lindha Says:

  Jag tror de allra flesta kändismöten är lite misslyckade. Jag har själv några sådana misslyckade möten. Ha en trevlig helg.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: