Kortvarigt snöfall…

november 10, 2010

I går kom Göteborgs första snö. Tyvärr blåste det nästan storm samtidigt så det var inte skönt! För min del får det gärna snöa ända fram till april bara det ligger kvar. Så länge det inte slaskar eller, ännu värre, slaskar och sedan fryser på så man får halka fram så är snön mer än välkommen!

Det var en liten pärs att klä på två barn igår (även om det större barnet klär sig ganska bra själv). Man är helt genomsvettig när man väl är klar. Men simskolan skulle klaras av så det var bara att ge sig ut. Elin hade som tur var sin nya fina vinteroverall som var så gosig.

Elin, som definitivt inte är ett vattendjur, tog äääntligen sitt första simmärke. Hon behärskar simtagen bra men har bara vägrat att hoppa ifrån kanten. Igår gjorde hon det dock och tyckte det var kul. Precis som jag sagt i två års tid nu =) Jaja, hon är bra på annat och har nog mer läshuvud än fysisk aktivitet i sin kropp. Söt är hon i alla fall tycker mamma =)

4 Responses to “Kortvarigt snöfall…”

 1. Christel Says:

  Grattis- och bra jobbat-kram till söta Elin! (Vet du att hennes plastkusiner gick i simskolan i åtta terminer var? Och det var inte för att de tyckte det var kul!) 🙂

 2. Christel Says:

  Det viktigaste är ju att de lär sig till slut så att de slipper skämmas eller drunkna i onödan 😉

 3. Anna (Sthlm) Says:

  Den såg verkligen gosig ut!

  När Peter var liten tog han av sig så fort han blev varm fast mamman precis klätt på honom. Så hon fick klä lillasyster först alternativ skaka hans overall på balkongen så den var kall när han skulle ta på sig den 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: