Liseberg, bröllopsdag och Sverigedemokrater

september 20, 2010

I går hade jag och Matte bröllopsdag. Vi brukar inte fira det på något särskilt sätt mer än att drömma oss tillbaka till vår bröllopsvecka i Spanien =) I lördags var vi på Liseberg och hade en riktig heldag. Elin fick någon släng av modighet och testade hela fyra nya åkattraktioner, hon som annars är ganska feg. Det var ju jättebra!

Emmie åkte också sin första karusell. På bilden ser vi alla ut som fåntrattar. Elin är sur för att det inte fanns någon ledig häst att åka på och Emmie undrar vart hon hamnat. Själv har jag ingen ursäkt mer än att jag ser ut så där =)

Det är höst i luften nu! Matte vägrade till exempel att åka allt där man blir våt och när vi satt på restaurangen valde vi platserna närmast brasan. Det kändes lite som om vi var i fjällen men det var mysigt!

I går var det ju som bekant val. Jag tycker det känns lite högtidligt att rösta på själva valdagen. Elin tyckte det var spännande och hjälpte till att lägga röstsedlarna i kuvert. Hon har dessutom blivit köpt av Folkpartiet för att de gav henne en brosch =)

Mina och Elins politiska åsikter ligger väldigt nära varandra kan jag avslöja =) Nu får vi se hur det går för Sverige men personligen är jag nöjd. Värre är väl att SD kommer in men så kan det gå när vi lever i en demokrati.

Annonser

One Response to “Liseberg, bröllopsdag och Sverigedemokrater”

  1. Christel Says:

    Grattis i efterskott på bröllopsdagen! Ni är lika fina som vanligt, jag ser inga fåntrattar.
    🙂 Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: