Mamma…

juli 6, 2010

Detta känns som ett konstigt inlägg att skriva, ett overkligt inlägg. Jag har funderat på om jag ens ska skriva det men denna blogg är till stor del min dagbok så jag skriver ändå. Mamma gick bort igår efter att ha kämpat mot cancer i levern i några månader. Hon hann bara vara på sjukhuset i ett och ett halv dygn och vi är tacksamma för att det gick fort. Jag hann träffa henne när hon fortfarande var vid medvetande och jag fick se henne när hon gått bort och hon var stilla och såg fridfull ut. Hon hade inte ont och det är det viktigaste att veta. Nu börjar en tid av mycket känslor. Sorg såklart, maktlöshet, förvirring, ilska. Mitt i allt detta ska begravning ordnas och pappa behöver hjälp. Det är otroligt tufft att slänga sin mammas smink, kläder och andra saker som vi inte kan spara men pappa vill göra det snabbt. Jag vill inte heller att huset där jag växte upp ska kännas som ett dåligt ställe men det kan jag lova att det var tufft att åka dit idag och se hennes halvfärdiga stickning och annat. Kanske skriver jag detta om någon annan hittar hit som är med om samma sak. Det är tufft, tufft, tufft och det gör ont i hjärtat. Det känns helt konstigt att jag  inte kan ringa mamma mer och att jag aldrig får se henne igen. Tack och lov för det stöd vi har runt omkring oss. Jag tror att mamma är med oss och vi kan tack och lov redan skratta lite åt saker vi gjort och vi tror att om det finns en annan plats så är mamma redan där och gräver i rabatterna som hon älskade…Lilla mamma…

Annonser

3 Responses to “Mamma…”

 1. Anna (Sthlm) Says:

  Vill bara uttrycka mitt deltagande. Jättetråkiga nyheter men skönt att hennes lidande iaf är slut och att hon inte behövde lida ytterligare i slutskedet. Skönt också att ni han komma hem från Spanien. Kram!

 2. maisoui Says:

  Vi finns här för dig och er alltid! Du kan ringa när du vill!

 3. Maya Says:

  Vårt varmaste deltagande i Er stora sorg! Tänker på Dej och de Dina! Finns här närhelst Du behöver prata, natt som dag, det är bara att ringa, skriva eller vad Du vill!

  Nu är vi hemma igen efter vår resa…så jag finns på alla telefoner!

  Stora varma kramar från mej och Pelle!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: