Lite flera utflykter…

maj 21, 2010

Härliga dagar passerar, vi får fråga varandra vad det är för dag. Tur att Elins och Emmies farmor och farfar kommer ner och hälsar på nästa fredag så vi i alla fall kan hålla reda på dagarna så. I förrgår var vi nere på stan och lät Elin gå lös på karusellerna på tivolit Festilandia. Vi tycker det är ganska trist där men det är ju till för barnen och det är ju inte dumt att sätta sig på en bänk och bara andas lite. Det blir lite långtråkigt för Elin eftersom det nästan bara är britter som åker hit. Just nu är hon dock ute och leker med två barn även om de inte kan prata med varandra =) Anyway, efter tivolit strosade vi på strandpromenaden och stannade till vid ett glasscafé. Vi tror Elin fick en överdos av socker för hon snattrade som en liten galning sedan.

I går åkte vi till grannstaden Alicante och Gick på El Corte Ingles som säljer de ljuvligaste barnkläderna. Alla barnen fick något fint och Elin fick även skor med Hello Kitty, leksaker i form av Hello Kitty och ett paraply med Hello Kitty på. Ja, vi drunknar alltså i saker med den jäkla katten på =) Det blev en lunch vid strandpromenaden i Alicante innan vi styrde kosan hem mot grillen.

I dag ska vi ha en härlig dag hemma i trädgården och vid poolen som äntligen börjar bli varm! Precis som er har vi nu fått riktig härlig värme. Trevlig helg önskar vi er och hoppas solen lyser på er för fulla muggar!

Annonser

2 Responses to “Lite flera utflykter…”

 1. Maya Says:

  Det är ju helt fantastiskt när barnen hittar varandra utan att behöva kunna varandras språk 🙂 På nåt sätt tror jag dom förstår varandra ändå!

  Så härligt Ni har det! Vi också! Njuter verkligen!

  Vad roligt med besök! 🙂

  Kram till Er alla!

 2. Anna (Sthlm) Says:

  Haha, det syns att Elin är lite sockerhög!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: