Tisdagens äventyr i bilder

mars 30, 2010

Idag har vi haft en jääätteintressant och jääättespännande tisdag (lite ironi). Efter att ha lämnat Elin på dagis åkte vi till ICA Maxi och storhandlade. När vi kom hem bestämde jag att det var alldeles för fint väder för att sitta inne och jobba så vi tog oss ner mot stan. Vi stannade på Vasaplatsen och köpte take away kaffe. Så här förvånad kan man se ut då.

Sedan styrde vi kosan mot Kungsgatan och bestämde oss för att gå på vägar vi sällan går. På Ingenjörsgatan 5 sprang vi på denna roliga affär som sålde annorlunda kryddor och kött. Vad sägs om kängurufilé och pytonorm?

Nu var det dags att korsa den stora vägen och hamna på Järntorget och i Haga. Vid detta laget vaknade Emmie och undrade vad vi höll på med så hon fick komma upp i vårluften vilket hon tyckte var spännande.

Att vara i Haga utan att ta en fika är något helt otänkbart. Trots att vi lovat varandra att inte äta godis förrän till påsk fuskade vi och delade på en hallongrotta. Dessa kalorier tror vi dock att vi gick bort i backarna på hemvägen. Sedan tog vi svängen förbi vår lägenhet och hämtade Elins sparkcykel så hon fick sparka sig hem från dagis till sin stora glädje. Sedan blev det en sväng till lekplatsen innan vi gick hem och åt kycklingfilé med pommes och pepparsås. Ja, så här spännande dagar har vi nästan jämt =)

Over and out.

Annonser

5 Responses to “Tisdagens äventyr i bilder”

 1. Maya Says:

  Låter som en mysig dag! Härliga bilder! =)

  *Kramar*

 2. Christel Says:

  Vad gott ni har det! 🙂

 3. maisoui Says:

  Trodde jag skulle få se en bild på en glass idag…. 🙂

  • tjata Says:

   Det skulle du kunna fått om jag orkade ta bild på den men en kula italiensk choklad och en rocky road blev det =)

 4. Anna (Sthlm) Says:

  Låter som en jättehärlig dag!

  Jag har testat känguru. Det är ganska speciell konsistens. Liksom blandning av kött och lever. Och så har det lite söt smak. Men värt att prova!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: