Oj så loj!

mars 22, 2010

Vi är ganska påverkade av att inte ha några direkta rutiner här hemma. Nu försöker vi handla och göra ärenden på vardagarna och tycker det är lite jobbigt när det är så mycket folk ute på helgerna =) Fast då krävs det ju att vi kommer ihåg vad det är för dag och det är knappt så man gör det. Nu börjar jag en ny kurs som inte är tidsbunden så för min del blir det ju ingen direkt struktur på veckorna heller. Tur att Elin ska till dagis tisdag-torsdag så man har lite koll.  Tack vare att hon är ledig på måndagar får hon lov att se sitt favoritprogram på söndagar, Wipeout! Vi har nu fått in lite rutin på det i alla fall så pyjamas ska på och tänderna borstas innan programmet för det slutar oftast så här redan i första reklampausen…

I dag köpte vi en resesäng, en alldeles för dyr. Vi ska ju spara pengar nu innan resan…Dock så tyckte vi den var värd det av en rad olika anledningar och vi såg oss själva springa runt på Carrefour och leta ny säng för att den billiga skiten vi köpt gått sönder. Så det blev en superlätt Babybjörn som vi tror har ett bra andrahandsvärde =) Annars går dagarna mest åt till att jaga Rulle, aka Emilia. Hon har fått smak på att rulla och på en minut har hon tagit sig från ena änden av rummet till något ställe där hon inte alls är nöjd, igår var detta ställe under skrivbordet exempelvis.

Jaha, det var en liten uppdatering om vårt just nu ganska innehållslösa liv, men oj vad skönt det är att inte göra något ibland! Imorgon är det Skumpatisdag som vi i sparsamhetens tid döpt om till Cavatisdag, men det är gott det med =) Önskar jag hade något mer intressant att berätta men tyvärr…Om sju veckor lovar jag att berätta hur gott vi har det i Spanien, tihi!

2 Responses to “Oj så loj!”

  1. Anna (Sthlm) Says:

    Skumpa (eller cava då) varje tisdag?! Najs!

  2. pelmay Says:

    Sötnosarna 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: