Beach 2010

februari 3, 2010

Nu är det inte långt kvar till Beach 2010 och jag har fortfarande en överjäst deg på magen. Man kan också tro att jag är gravid i si så där femte månaden. Nu måste detta bort! Med min karaktär kommer det förmodligen gå sakta (eller inte alls) men jag är nöjd för varje timme jag inte stoppar något sött i munnen…Man kan ju inte skylla på att man nyss var gravid hur länge som helst.

Min resa i vår sporrar mig lite men när det finns godis hemma så hjälper knappt det heller. Dessutom har vi hemskt mycket skoj inplanerat den närmsta tiden. Kalas på lördag, champagneprovning, restaurangbesök och nyss bokade goa Svägerskan biljetter till Melodifestivalen. Visst blir man inte tjock av att gå på Melodifestivalen men man kan väl inte gå på något sådant utan att dricka vin heller??!!

4 Responses to “Beach 2010”

 1. Annelie Says:

  Här går det inte heller så bra med beach 2010,eller ja, inte för mig! Maken har väl gått ner kring 15kg eller så… men jag tycks inte ha rätt karaktär?!
  Har i alla fall gått ner dom 25kg sen graviditeten 😀 + ett par kg som går och kommer då och då 🙂 Har lånat hem en orbitrack(tror den heter så) en sån där promenera-stampa-dra-maskin! Men får aldrig tid eller inspiration för att använda den!!
  Vad göra?? 😀

 2. maisoui Says:

  Vin blir det! 🙂

 3. kajakrille Says:

  Själv satsar jag också på sommaren. Jag ska ut på en ordentlig kajak-tur på Kvarken och behöver vara i god form!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: