Helgen i bilder

november 30, 2009

Ännu en helg som gått och ännu en måndag, det är ju aldrig annat. Det ska bli skönt med jul och lite avbrott i vardagen. Julmat, julklappar och mys med familjen. Det ser ut som om det blir uppesittarkväll med vänner den 23:e också, skoj! I lördags var Elin på kalas på Bushuset och firade söta Amelie som blev fem år.

Sedan hade vi mysdag hemma, det regnade som vanligt så vi lagade oxfilé, tittade på Disneydags och åt lördagsgodis. Jag hade naturligtvis på mig mina nya mysstrumpor, söta va?

I går åkte vi till IKEA till Mattes stora förtjusning. Micke behöver ju massa saker till sin lilla lägenhet så det fixade vi. Alltid roligt att handla oavsett om det är till en själv eller inte. Sedan åkte vi hem och lagade en riktig gourmetlunch som kontrast till gårdagens oxfilé.

På kvällen kom vi äntligen i väg till Liseberg med Jessica, Christian och Milo. Vi åkte kaninresan, drack varm choklad, vann Toblerone, träffade tomten och frös. Regnet kom inte förrän vi var på väg hem så det var ju en lyckad kväll!

Vi får se vad denna veckan kan resultera i för roliga bilder. I morgon är det ju dags att öppna första luckan i adventskalendern!

One Response to “Helgen i bilder”

  1. Maya Says:

    Ni står i åxå ser jag. Sköna bilder, skön helg! 🙂

    *Kram*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: