Gottegrisar!

november 1, 2009

Ja, det är vi i denna familjen. I går samlades vi för ett litet knytkalas med oxfilé, potatisgratäng, svärmors goda pepparsås och svägerskans goda bearnaisesås. Till efterrätt fixade vi kladdkaka, mjölkchokladglass och hallonsås. Allt var mycket gott! Just den där mjölkchokladglassen är jag väldigt förtjust i, kanske för att den bara består av kaloribomber som Marabou mjölkchoklad och grädde…När jag sedan hörde att svägerskan hade ett helt paket smör i sin sås så insåg jag att kvällens kaloriintag förmodligen motsvarar vad vi behöver på en hel vecka.
002

Trevligt hade vi i alla fall och jag smuttade på ett glas skumpa som smakade väldigt bra! Läskiga var vi också med vårt svarta läppstift.
008

Syskonen hade fått likadana klänningar och var så fina så. De är från Villervalla som jag tycker har riktigt snygga kläder. Det stora barnet var ute på eget håll och jag hörde att han och hans kompis suttit uppe halva natten och tillverkat sina maskeradkostymer som blev: Två förspelstärningar. Ska bli kul att se hur de såg ut, haha!
010

I dag får vi besök av mina föräldrar och i morgon börjar Mattes sista lediga vecka. Dessutom ska jag ha tenta, jag som helt lagt studierna åt sidan de senaste veckorna, vi får väl se om jag kan tänka med min gröthjärna…

Annonser

2 Responses to “Gottegrisar!”

  1. Maya Says:

    Å vad mycket gott!!! 🙂

    Vilka sötnosar då, Elin och Emmie 😀
    Ja Mamman är ju också en riktig sötnos, trots svart läpstift 😉

  2. Anna (Sthlm) Says:

    Klockrena Halloween-kostymer, tärningarna alltså! Var de några andra gäster som spelade med dem?! 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: