Inte mycket…

september 9, 2009

Det händer verkligen inte mycket just nu, kanske för att jag är ganska orörlig och trött. Kanske för att alla ska säga: Nu är det väl inte långt kvar? Och när jag svarar: Nej, fem veckor! Då ska alla säga: Åh, det är ju jättelänge! Du är ju så stooooor! Jaha, tack för det! Jag som äntligen börjar se slutet på detta och att bli kallad stor är inte roligare bara för att man är gravid liksom (Vad är din egen ursäkt ditt feta ogravida as?). Ja, förlåt…jag säger inte så, jag bara tänker det ibland. Visst är jag stor, det är jag den första att skriva under på, det blir liksom så när en typ 45 centimeter lång och 2,5 kilo tung varelse med massa vatten runt omkring sig ska få plats. Jag hade gärna haft henne i väskan istället men det är lite svårt.

005

I går började i alla fall Idol och det tycker jag är kul, tills de börjar direktsända, då slutar jag titta. Min favorit är Jon med gitarren som hade skrivit en egen låt som jag kulle kunna köpa direkt! Tyvärr kommer han kanske inte klara av att sjunga disco eller pojkband och då kanske han blir utröstad av gråtande tonårstjejer. Jag tycker att någon i juryn ska plocka ut honom direkt och göra en skiva. Jag menar, vem minns Kevin som vann förra året? Vart tog Marie Picasso vägen. Är det egentligen bra att vinna Idol?

Annonser

9 Responses to “Inte mycket…”

 1. svägerskans svägerska Says:

  Din mage är fin och du är helt normalt stor för att vara i åttonde månaden.
  Jag älskar oxå Idol-uttagningarna! Jon var superduktig, hans låt var grymt bra. Men bäst är ändå de som helt saknar självinsikt och kraxar fram saker i fel tonart på dålig engelska och ser allmänt roliga ut, det är det bästa med Idol!

 2. svägerskans svägerska Says:

  De har ju ändå själva sett programmet på tv och förhoppningsvis har de sett sig själva i spegeln oxå nån gång…jag skäms inte, jag njuter, det är nästan enda gången jag är elak, när folk frivilligt gör bort sig på tv!

 3. maisoui Says:

  Du är bara stor runt magen och är precis lika fin som vanligt. Jag å andra sidan… jadu.. mitt försvar/förklaring är att jag älskar mat – tyvärr…

 4. Maya Says:

  Du har ju en helt underbar liten mage! Då skulle Du ha sett MIN mage i samma månad, den var GIGANTUS! Midjemått typ 60-65cm innan graviditeten och 114cm när jag åkte in på BB – DET Du! 😉 Älskar mat åxå, men det SYNS numera! *Suck*

 5. Fian Says:

  Fina fina du!
  Jämfört med mina gravidmagar är du pytteliten 😉
  Men visst vore det skönt om man kunde säga något elakt tillbaka när okända människor kommenterar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: