Semester på hemmaplan

juli 26, 2009

Det regnar och blåser men man kan ändå hitta små ljusglimtar. I går eftermiddag åkte vi ut till Långedrags Värdshus och tog en glass och en kaffe. Vi tittade på båtarna och njöt av havsluften.
003004

I dag har vi varit på Skårs Gård igen och ätit brunch, det är verkligen så gott! Vi passade också på att fiska lite krabbor vid havet utanför Åsa men det blåste för mycket. I morgon är det Mattes första semesterdag och vi har inte så mycket planerat. Det blir små dagsutflykter mot kusten när vädret tillåter. Annars kan man ju alltid äta glass i Göteborg med, hihi!
008012

Annonser

3 Responses to “Semester på hemmaplan”

 1. svägerskans svägerska Says:

  Vilken jättefin bild på Elin, den längst ner till vänster! Vi har haft underbart varmt och soligt i Lysekil idag! Men det är trevligt om det fortsätter vara fint på er gemensamma semester, även om ni redan fått er beskärda del sol och värme när ni var i Spanien (om ni redan har glömt det)!

 2. tjata Says:

  Jo, jag tycker det är skoj att springa runt med min lilla digitalkamera, den duger gott. Vi har inte glömt att det var fint väder i Spanien men vi har glömt hur fint väder känns 🙂

  • svägerskans svägerska Says:

   Det är en fin kamera du har och som jag sagt tidigare så har du ett grymt bra bildseende, som resten av familjen. Jaa, vem har inte glömt hur fint väder känns…:-( Måste se till att få luckor i almanackan i höst så att vi kan resa bort några gånger.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: