Studieresa

april 29, 2009

Just nu har jag börjat planera för mitt avslutande PM och det skall handla om Phukets utveckling som turistdestination. Kul va?! Jag funderar på om en resa dit inte är nödvändig och om en Singha inte vore väldigt gott…Det går ju faktiskt lika bra att skriva en uppsats i en solstol som inomhus i ett trist rum.
eos-060

 

 

 

 

 

 

För övrigt kommer denna Valborg förmodligen inte innehålla någon Thailandsresa men väl en middag med härliga människor och god grillad mat. Jag ska försöka mig på att baka en chokladtårta till detta event, vi får väl se hur det går. Resultatet av denna kväll kommer förmodligen redovisas under Fredagstema just på fredag. Jag mjukstartar helgen med en tjejlunch med lite skvaller idag, härligt!

Annonser

4 Responses to “Studieresa”

 1. Maya Says:

  Sötisen där!

  Ja Du har ju rätt, varför sitta i ett trist rum i Sverige när man kan plugga på en solstol i Thailand? 😉 Och Singha i Sverige är ju såå mycket dyrare än i Thailand…å vad ölsugen jag blev nu ;oP För att inte tala om att åka dit igen…snart så, snaaart…

  Ha en underbar Valborgshelg och en mysig tjejlunch!
  *Kram*

 2. tjata Says:

  Tack detsamma till dig! Vi kanske kan ses där nere nästa vinter? 🙂

 3. Maya Says:

  JA! Varför inte? ;D Om ingenting oförutsett händer så åker vi nog tillbaka nån gång i jan-feb-mars-10 och stannar 3 veckor helst… Fick idag tips om att hyra egen bungalow i Krabi av en Lulebo som äger den. Våra grannar kom hem häromdan & var jättenöjda med den. Värt att kolla upp 🙂

  Kram kram!

  • tjata Says:

   Absolut! Vi hade tänkt åka till Krabi denna gången och vara borta i minst fyra veckor om allt går enligt planerna. Kan vara värt att kolla upp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: