Goa dagar

april 25, 2009

Vad glad man blir av det här vädret! I fredags var jag och Elin på en lekplats på Heden, sedan åt vi lunch på kafé. På kvällen grillade vi hos Elins farmor och farfar. Trots att det bara var på elgrill var det riktigt gott. Svärfar hade fått till en riktigt god marinad med chili, honung och vitlök.
010

 

 

 

 

 

I dag bar det av till Liseberg och det var jätteskoj. Inte blev det sämre av att Matte träffade på en som han kände ur personalen som gav oss ett häfte med åkbiljetter. Det är så fint i parken så här i början av säsongen. Massa blommor överallt och personalen är så där glad och oförstörd, haha! Elin vann en stor rosa väska med Ahlgrens bilar och då var hon väldigt stolt. Nu blir det lite mys i soffan med nyinköpta jordgubbar som luktar alldeles somrigt här på bordet.
0140123

 

 

 

 

 

 

 

I morgon har vi playdate med picnic i Slottsskogen med vänner vi inte sett på över ett år för de bor i Dubai men är hemma över sommaren. Det ska bli väldigt kul att se dem och man får passa på att njuta av solen nu när den är generös!

2 Responses to “Goa dagar”

  1. Svägerskans svägerska Says:

    Jag måste bara säga att du, svägerska, är en jätteduktig fotograf! Du har minst lika bra bildseende som resten av släkten! Se bara bilderna på revben, jordgubbar och körsbärsträd på Liseberg, de är riktigt bra!

  2. tjata Says:

    Haha! Ja, det kanske ligger i släkten 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: